Menu
Your Cart

Despre Noi

Onikuma Romania - Performanta pentru tine


Stim cat de important este gaming-ul pentru tine. Acesta este si motivul pentru care noi procuram si iti aducem cele mai bune oferte pentru produse indragite si necesare din industria gaming. Pasiunea ta este si inclinatia noastra, iar excelarea in domeniul accesoriilor de gaming ne ajuta sa comunicam eficient cu tine.

Onikuma Romania apartine companiei DaySportCom, de mai bine de 20 de ani ne ocupam cu furnizarea de echipamente sportive in toate domeniile. De-a lungul timpului, gaming-ul s-a dezvoltat si s-a transformat pentru noi dintr-o activitate de relaxare. Apoi a devenit un real hobby sau chiar o ocupatie full-time. Am inceput cu mult timp in urma, cu sporturile de tip old-school ca mai apoi sa furnizam echipamente necesare sportivilor de top. Insa lucrurile se schimba si ghici ce? Am descoperit ca si gaming-ul este un sport al mintii, la fel ca sahul. In domeniul gaming-ului, creativitatea, rapiditatea miscarii si strategia sunt lucruri importante si esentiale. Astfel, daca esti o persoana competitiva, acestea te pot face sa te simti provocat. Asadar, am vrut sa iti aducem cele mai bune echipamente si accesorii gaming pentru ca tu sa fii si sa te simti asemeni unui invingator.

Credem ca asemeni noua si tu pui mare accent pe calitatea produselor. Este important ca accesoriile de gaming sa fie calitative, dar sa aiba si un pret bun. Accesibilitatea produselor noastre reprezinta interesul crescut pe care il avem pentru pasiunea ta. Calitatea produselor noastre este superioara, testata chiar de noi. Ne-am gandit bine la nevoile clientilor nostri, si le-am inteles nevoile, asa ca am gasit solutiile potrivite! 

Kiturile pe care ti le oferim, de la casti pana la tastatura sau mouse-uri, fac parte din categorii importante ale brandurilor de top. Stim ca un gamer pasionat va tine cont de aceste aspecte.

Pentru fiecare dintre jucatori e important ca povestea lui sau chiar a unui joc sa fie auzita corect, armonios, iar pentru asta ai nevoie de o pereche foarte buna de casti pentru gaming. Ele te vor ajuta sa te integrezi in mediul jocului online si sa te simti parte activa de fiecare data cand te conectezi. In plus, castile bune te vor aduce alaturi de prietenii tai in retea cu ajutorul microfonului, pentru ca atmosfera jocului este mai placuta in echipa! 

Ca sa atingi victoria de fiecare data, ai nevoie de o tastatura mecanica sau chiar un kit complet gaming, placuta la atingere, care raspunde rapid si eficient comenzilor tale. Desigur, un mouse este punctul central si poate fi cheia unui joc incheiat cu o victorie binemeritata. 

Tinem cont de confortul tau, asadar produsele sunt adaptate atat gadget-urilor tale preferate, cat si comoditatii de care ai nevoie pentru ca experienta din timpul jocului sa fie satisfacatoare. Un gamer adevarat are grija atat de calitatea jocului, cat si de calitatea produselor si de pretul lor. 

Noi iti garantam produse premium, testate de gameri pasionati, inraiti, care petrec numeroase ore in fata calculatorului din dragoste pentru gaming. 

Iti multumim ca impartasesti pasiunea pentru jocuri cu noi si te asteptam sa te convingi de calitatea si pretul accesibil al produselor noastre!

Ce zici, accepti provocarea de a te alatura comunitatii noastre?

Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA X2 COMPACT CLASSIC Confort si calitate Casti gaming performante marca Onkuma X2 cu iluminare RGB, sunet puternic si real..
116Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA K8 BASS VIBRATION Ultra Confortabile Sunetul transmis de castile Onikuma K8 Bass Vibration este clar, cu bass puternic, ..
112Lei
Producator: Onikuma
Esti pregatit pentru o noua experienta?Setul cu casca Combatwing M180 Pro by Onikuma este compatibil pentru PS4, Xbox One si PC. M180 are un cadru din..
119Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA K1B BLUE Design Ergonomic Sunetul transmis de castile Onikuma Onikuma K1B Blue este clar, vivid si ofera o experienta un..
103Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING RBG ONIKUMA K10 PRO Casti cu un nivel ridicat de performanta Aceste casti gaming sunt potrivite pentru ca momentele de relaxare ..
118Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING HUNTERSPIDER v3 PRO BLUE Confort si calitate Sunetul transmis de castile HunterSpider v3 Pro Blue este clar, vivid si ofera o ex..
105Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING HUNTERSPIDER v3 PRO RED Confort si calitate Sunetul transmis de castile HunterSpider v3 Pro Red este clar, vivid si ofera o expe..
105Lei