Menu
Your Cart

Onikuma

Producator: Onikuma
CASTI GAMING HUNTERSPIDER v3 PRO BLUE Confort si calitate Sunetul transmis de castile HunterSpider v3 Pro Blue este clar, vivid si ofera o experienta unica utilizatorilor. Magnetiul neodim de 50mm subliniaza tot ce este mai important in esenta sunetului randat de joc. Vei auzi la o tonalita..
105Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING HUNTERSPIDER v3 PRO RED Confort si calitate Sunetul transmis de castile HunterSpider v3 Pro Red este clar, vivid si ofera o experienta unica utilizatorilor. Magnetiul neodim de 50mm subliniaza tot ce este mai important in esenta sunetului randat de joc. Vei auzi la o tonalitate..
105Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA K1B BLUE Design Ergonomic Sunetul transmis de castile Onikuma Onikuma K1B Blue este clar, vivid si ofera o experienta unica utilizatorilor. Magnetiul neodim de 50mm subliniaza tot ce este mai important in esenta sunetului randat de joc. Vei auzi la o tonalitate si acust..
103Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA K8 BASS VIBRATION Ultra Confortabile Sunetul transmis de castile Onikuma K8 Bass Vibration este clar, cu bass puternic, vivid si ofera o experienta unica utilizatorilor. Magnetiul neodim de 50mm subliniaza tot ce este mai important in esenta sunetului randat de joc. Vei..
112Lei
Producator: Onikuma
Esti pregatit pentru o noua experienta?Setul cu casca Combatwing M180 Pro by Onikuma este compatibil pentru PS4, Xbox One si PC. M180 are un cadru din otel durabil ultra usor si un design elegant. Calitate excelenta a sunetului cu efecte de sunet surround 4D, construite cu un microfon flexibil anti-..
119Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING ONIKUMA X2 COMPACT CLASSIC Confort si calitate Casti gaming performante marca Onkuma X2 cu iluminare RGB, sunet puternic si realist. Acest casti de jocuri folosesc placute super-moi pentru urechi, confortabile. Sunt fiabile, rezistente la folosinta indelungata si subliniaza tot..
116Lei
Producator: Onikuma
CASTI GAMING RBG ONIKUMA K10 PRO Casti cu un nivel ridicat de performanta Aceste casti gaming sunt potrivite pentru ca momentele de relaxare sa fie ridicate la cote maxime. Cu un capat de cablu precis, cu o lungime de 50mm, castile ofera un sunet de inalta calitate care iti permite sa ascul..
118Lei
Producator: Onikuma
KIT RGB MOUSE CW905 + TASTATURA MECANICA G26 ONIKUMA TASTATURA MECANICA G26 ONIKUMA Kitul de gaming RGB Onikuma include o tastatura mecanica tkl si un mouse cu design ergonomic. Tastatura compacta cu 89 de taste este conceputa special pentru ca tu sa te poti bucura usor de jocuri preferate ..
199Lei
Producator: Onikuma
Mouse Gaming ONIKUMA CW902 PERFORMANT SI PRECIS Pentru o performanta maxima echipa Onikuma a dezvoltat un mouse pentru gaming potrivit pentru orice tip de utilizator. Senzorul optic Orignal folosit de acest mouse si multe alte modele cunoscute sau mai putin cunoscute, ofera o acuratete deosebita..
59Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)